ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

1. SATICI’NIN

ÜnvanıÖzgür ŞENOL
AdresiYeni Mah.Sadri Artunç CAn. Cennet Apt. No.92 Safranbolu/KARABÜK
Telefon0 507 340 44 33
Faks 
Webhttps://enzostanley.com
E-mailmuhasebe@enzostanley.com

2. SÖZLEŞME KONUSU ÜRÜN, BEDELİ VE TESLİM MASRAFLARI

Sözleşme konusu mal ya da hizmetin satış fiyatı aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. Alıcının ülke gümrüğünden, vergisel ya da banka uygulamalarından kaynaklı her türlü gümrük bedeli, kdv ve benzeri durumlardan oluşabilecek ücretlerden Enzo Stanley sorumlu değildir.

ALICI’nın 
Fatura AdresiTeslimat Adresi
{FATURA_TAM_AD_UNVANI}
{FATURA_ADRESI}
{ALICI_TAM_AD_UNVANI}
{ALICI_ADRESI}
Ürün Bilgileri    Fiyat
{URUNLER}    {KARGO_DAHIL_SIPARIS_TUTARI}
   
   
   
   
   

BU TUTARA TÜM VERGİLER DAHİLDİR.

Türkiye içerisinden verilen siparişlerde yukarıdaki tutara KDV dahildir.
Yurtdışına gönderilmek üzere verilen siparişlerde yukarıdaki tutara alıcının ülke gümrüğünden, vergisel ya da banka uygulamalarından kaynaklı her türlü gümrük bedeli, kdv ve benzeri durumlardan oluşabilecek ücretler dahil değildir ve bu benzeri durumlardan oluşabilecek ücretlerden Enzo Stanley sorumlu değildir.

ALICI siparişi onaylaması halinde verilen sipariş ALICI’ yı ödeme yükümlülüğü altına sokmaktadır.

Ödeme Bilgileri 

{KARGO_DAHIL_SIPARIS_TUTARI} ‘lik siparişinizin ödeme bilgileri aşağıdaki gibidir:{ODEME_YONTEMI}

Yapılacak ödemelerde tüketicinin banka ile olan sözleşmesi veya mevzuat gereği doğabilecek diğer ilave maliyetler konusunda tüketicinin hizmet aldığı banka koşulları geçerli olacaktır.

3. ÖDEME, TESLİMAT VE İFA BİLGİLERİ

Sitemizde ve/veya mobil uygulamamızda kredi kartı ile ödeme kabul edilmektedir. Yapılacak ödemelerde tüketicinin banka ile olan sözleşmesi veya mevzuat gereği doğabilecek diğer ilave maliyetler konusunda tüketicinin hizmet aldığı banka koşulları geçerli olacaktır.
Siparişler, anlaşmalı kargo firmaları aracılığı ile ALICI’nın yerleşim yerinin konumuna bağlı olarak 30 günlük süreyi aşmamak koşulu ile teslim edilir.

Alışverişinize seçmiş olduğunuz ödeme yöntemine ilişkin hükümler uygulanacaktır.

4. CAYMA HAKKI

ALICI, sözleşme konusu ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren 14 gün içinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkı, malın tesliminden itibaren 14 günlük süre içinde https://enzostanley.com adresinden ilgili sipariş için iade talebi oluşturularak SATICI’ya iletilebilir. ALICI, cayma bildirimini yazılı veya bir sürekli veri taşıyıcısı (telefon, faks, e-posta) aracılığıyla da SATICI’ya bildirebilir.
Cayma hakkının kullanılması halinde,
a. 3. kişiye veya ALICI’ya teslim edilen ürün, SATICI’ ya gönderilmek üzere kargoya teslim edilirken fatura aslı da, iade bölümü doldurularak (İade edilmek istenen ürünün faturası bir kurum adına düzenlenmiş ise, geri iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte) ürün ile birlikte gönderilmesi gereklidir.
b. SATICI, cayma bildiriminin kendisine ulaşmasından itibaren en geç 10 günlük süre içerisinde toplam bedeli ve ALICI’yı borç altına sokan tüm belgeleri ALICI’ya iade etmek ve 20 günlük süre içerisinde malı iade almakla yükümlüdür.
iadelerinizi siparişinizi teslim aldığınız kargo ile ücretsiz iade edebilirsiniz.

Enzo Stanley-Yeni Mah.Sadri Artunç CAn. Cennet Apt. No.92 Safranbolu/KARABÜK

İade tutarları sipariş esnasında kullanılan ödeme metodu ile geri ödenir.
Kredi kartı kullanılması halinde alışverişlere ilişkin iade tutarları ALICI’nın kredi kartı hesabına yapılır. Kredi kartına yapılacak olan iade ödemelerinde ilgili banka kuralları saklıdır. Kredi kartına yapılacak olan iade ödemelerinde ilgili banka kuralları saklıdır.

ALICI, Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği 15. Maddede belirtilen istisna hallerinde cayma hakkından faydalanamayacak olup sözleşme konusu ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren 14 gün içinde cayma hakkını kullanmaması halinde cayma hakkını kaybedecektir.

5. YÜKÜMLÜLÜKLERİN GEÇERLİLİK SÜRESİ

İşbu Ön Bilgilendirme Formu’nda yer alan ürün ya da hizmete  ilişkin olarak tüketiciye sunulan tüm bilgiler ve vaatler kampanya yayın süresi kadar geçerlidir.

6. GENEL HÜKÜMLER

6.1. SATICI’nın telefon yoluyla satışı bulunmamaktadır. Dolayısıyla sipariş vermek için aranan telefon numarasının kullanımı nedeniyle, ücret tarifesi ile ilgili olarak ALICI’ya herhangi bir ilave maliyet yüklenmemektedir.
6.2. SATICI’nın belirsiz süreli veya süresi bir yıldan fazla olarak satışa arz ettiği ürünlerle ilgili olarak herhangi bir satış şekli bulunmamaktadır.
6.3. SATICI’nın sürekli veya dönemsel olarak ifa edilen ürün olarak, satışa arz ettiği herhangi bir ürün bulunmamaktadır.
6.4. Ödemenin kredi kartı vb. ile harcama belgesi düzenlenmeksizin yapıldığı durumlarda, kartın bir başkası tarafından hukuka aykırı şekilde kullanılması halinde; 23.02.2006 tarihli 5464 sayılı Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanunu ve 10.03.2006 tarihli ve 26458 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre işlem yapılır.
6.5. ALICI https://enzostanley.com internet sitesinde ve/veya mobil uygulamasında sözleşme konusu ürünün temel nitelikleri, satış fiyatı ve ödeme şekli ile teslimata ilişkin ön bilgileri okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini beyan eder. ALICI iş bu “Ön Bilgilendirme Formu”nu elektronik ortamda teyit etmekle mesafeli satış sözleşmesinin akdinden önce, SATICI tarafından ALICI’ya verilmesi gereken adres, siparişi verilen ürünlere ait temel özellikler ürün/ürünlerin ülke gümrüğünden, vergisel ya da banka uygulamalarından kaynaklı her türlü gümrük bedeli, kdv ve benzeri durumlardan oluşabilecek ücretler hariç fiyatıcayma hakkı ile ödeme ve teslimat bilgilerini de doğru ve eksiksiz olarak edinmiş olduğunu teyid etmiş olur.

7. ALICI’NIN İTİRAZ VE ŞİKAYETLERİ

İşbu sözleşme Türk Hukuku kuralları çerçevesinde oluşturulmuş olup, geçerliliği ve bağlayıcılığı Türk Hukuku kuralları çerçevesinde olacaktır. İşbu sözleşmenin uygulanmasından doğacak herhangi bir ihtilafta Karabük Mahkemeleri yetkili olacaktır.
İş bu ön bilgilendirmenin uygulanmasında, ALICI şikayet ve itirazları konusundaki başvurularını Karabük Tüketici Mahkemelerine veya Tüketici Hakem Heyetlerine yapabilir.

Updating…
  • Sepetinizde ürün bulunmuyor.